Proizvođači namještaja izvoze u Britaniju

Bez autora
Feb 17 2011

Firme iz BiH koje su uz podršku Spoljnotrgovinske komore BiH nedavno posjetile sajam namještaja u Birmingemu "Interiors nec 2011", počele su sa pripremanjem uzoraka za prodaju i organizovanjem prvih naručenih isporuka. Posjetu "Iteriors nec 2011", jednom od najprestižnijih sajmova namještaja u Evropi na kojem izlaže više od 600 izlagača i koji nudi mnoštvo mogućnosti za uspostavljanje korisnih poslovnih kontakata i razmjenu informacija, organizovala je Agencija za promociju izvoza BiH /BHEPA/ u saradnji i uz podršku FIRMA konzorcijuma BiH. U Birmingemu je bosanskohercegovačka delegacija dogovorila sa kompanijom "Vudlajn marketing" način istupa na tržištu Velike Britanije putem koncepta prodajno-proizvodne agencije. Tim povodom je danas u Spoljnotrgovinskoj komori BiH upriličen sastanak predstavnika "Vudlajn marketinga" i predstavnika 11 firmi iz BiH na kojem je zaključeno da se nastavi rad na uspostavljanju i jačanju prodajno-proizvodne agencije za tržište Velike Britanije.

Proizvođači namještaja izvoze u BritanijuFirme iz BiH koje su uz podršku Spoljnotrgovinske komore BiH nedavno posjetile sajam namještaja u Birmingemu "Interiors nec 2011", počele su sa pripremanjem uzoraka za prodaju i organizovanjem prvih naručenih isporuka.

Posjetu "Iteriors nec 2011", jednom od najprestižnijih sajmova namještaja u Evropi na kojem izlaže više od 600 izlagača i koji nudi mnoštvo mogućnosti za uspostavljanje korisnih poslovnih kontakata i razmjenu informacija, organizovala je Agencija za promociju izvoza BiH /BHEPA/ u saradnji i uz podršku FIRMA konzorcijuma BiH.

U Birmingemu je bosanskohercegovačka delegacija dogovorila sa kompanijom "Vudlajn marketing" način istupa na tržištu Velike Britanije putem koncepta prodajno-proizvodne agencije.

Tim povodom je danas u Spoljnotrgovinskoj komori BiH upriličen sastanak predstavnika "Vudlajn marketinga" i predstavnika 11 firmi iz BiH na kojem je zaključeno da se nastavi rad na uspostavljanju i jačanju prodajno- proizvodne agencije za tržište Velike Britanije.

Agencija, čije će marketinške aktivnosti podržati FIRMA konzorcijum BiH, firmama iz BiH pružiće podršku kako bi što uspješnije odgovorile na zahtjeve tamošnjeg tržišta, a pomagaće im i u prodajnim aktivnostima.

Svi učesnici današnjeg sastanka su se saglasili da kompanija "Vudlajn marketing" na području Velike Britanije djeluje kao predstavnik za prodaju za firme iz BiH.

Sastanku su prisustvovali predstavnici firmi "Urban" iz Banjaluke, "Skontoprom" iz Prijedora, "Krivaja 1884" iz Zavidovića, "Nova Forma" iz Šamca, "Standard" iz Prnjavora, "Artisan" iz Tešnja, "Stil" iz Cazina, "Smrča" iz Bosanske Krupe, "Šipad komerc" iz Sarajeva, "Nova DI Vrbas" iz Banjaluke i "Bosnian bič lajn" iz Sarajeva.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik